MY24 AODES MUDPRO PIEVEDUMS + DĀVANA
Mēs Radām Azartu
AODES WorkCross UTV arī Latvijā Ziņas

AFMoto oficiālais AODES zīmola pārstāvis Latvijā ar prieku nāk klajā ar AODES WorkCross UTV (darba apvidus transportlīdzekļi).

UTV - tiek būvēti un izmantoti vairāk darbam, nevis atpūtai. Tie ir lieli, jaudīgi, var pārvadāt vairākus pasažierus vienlaicīgi un ir būvēti ar lielu kravas telpu. Tie tiek izmantoti darbam smagos braukšanas apstākļos celtniecībā, lauksaimniecībā, mežizstrādē un arī pilsētvidē, kur lielāka izmēra transportlīdzekļiem iekļūšana nav iespējama.

AODES klāstā ir pieejami dažādu veidu izmēru UTV. Kā mazākais un pieejamākais ir trīsvietīgais WrokCross 650-3. Tas ir aprīkots ar divu cilindru v-veida dzinēju, kurš attīsta 53Zs jaudu un 57Nm lielu griezers momentu. Tā lielākais brālis WorkCross 1000-3 jau ir aprīkots ar 976cc lielu dzinēju, par kura veikspēju šaubu nav. Tas spēj attīstīt vairāk kā 70Zs lielu dzinēja jautu un 85Nm lielu griezes momentu. Šie parametri nodrošinās, ka tas savu darbi izpildīs nevainojami un vienmēr. 

Darba apstākļos, kur nepieciešams lielāks cilvēku skaits sešvietīgie WorkCross 1000-6 modeļi spēs nogādāt līdz darba vietai pat līdz sešam personām, tai pat laikā neatsās nenogādātu kravu vai darba instrumentus. 

Īpaši darbiem sliktos laika apstākļos būs piemēroti WorkCross HVAC modeļi, kuri pieejami gan 3 gan 6 sēdvietu konfigurācijā. Tie ir aprīkoti ar pilnībā iestiklotu kabīni, kondicionieri un salona apsildi. Tā pat priekšējais vējsliks ir aprīkots gan ar logu tīrītāju, gan apsildi, lai redzamība būtu nevainojama gan lietus, gan sniega apstākļos. 

Lai iegūtu sīkāku informāciju, aicinām Jūs apmeklēt mūsu veikalos - G.Astras ielā 8a un Valgales ielā 2a Rīgā.